No shit Sherlock

Zoran Lukic i Aftonbladet efter att Djurgårn' gjort 2 mål (ett på straff och ett på hörna) på de sex inledande omgångarna i allsvenskan:

"Det är tufft just nu."

Bra Zoran! Ett rätt i alla fall.

Sanslöst kassa är dom DIF.

Högaktningsfullt

Tom A. Hawk

PPV kommentatorer

Kassa kommentatorer är nog bland det mest enerverande som finns. Såg en allsvensk match på PPV idag. En för lång passning från den ena anfallaren till den andra går ut över sidlinjen. Vad man får höra: "OOH det är farligt! De där två kan bli giftiga idag!"
Chansen var ungefär lika pulsrusande som efter en tablett rohypnol.

Åke Unger är en totalt oduglig kommentator. Men jag respekterar honom för han verkar veta det själv, att han är en oduglig kommentator. Om Åke kommenterar en fotbollsmatch i till exempel La Liga så kan han vara tyst i ett par minuter mellan varven och det enda som hörs är "duduru duduru duduru". Det vill säga det ljud som uppkommer när man håller mobilen för nära en högtalare eller dylikt. Åke sitter helt enkelt och SMSar mitt under matchen istället för att slänga ur sig dåliga referat.
Sedan har jag också hört att när TV-folket går ut på krogen under till exempel ett Hockey-VM så tar alltid Åke på sig en cowboyhatt och ska mucka gräl.

Respekt till Åke. Världens bästa, odugliga kommentator.

Högaktningsfullt

Tom A. Hawk

Sågning

Bloggen är knappt ett dygn gammal, och mycket jobb finns att göra.

I länkarna till vänster finns en länk till en "må bra"-blogg.  Ursäkta men VAD FÅR BLOGG.SE ATT TRO ATT JAG BEHÖVER TITTA IN PÅ DEN LÄNKEN?!?   TROR DE INTE ATT JAG MÅR BRA ELLER?

Klart som fan att man stör sig på sådana där påhitt.  Måste vara en oduglig livstilscoach (hur kan det ens finnas plats för ett yrke som kallar sig för just livstilscoach?) eller nån annan sanslös individ som smygit in den länken,  DEN SKA BARA BORT!  

FAN SÅ JÄVLA UPPRÖRD ÖVER DETTA SÅ JAG NU HAR FÅTT SKAVSÅR I CAPS-LOCK FINGRET.
Och upphovsmannen bakom denna kramp är så klart skaparen av den satans "må bra"-bloggen. 

Tack?

// S-Å Gen

Likt en fura

Mitt namn är Tom A. Hawk och jag är god vän med S-Å Gen. Jag kommer tillsammans med honom ta fram yxan och brutalt hugga ned folk, fä och andra idiotiska fenomen i världen. Det kommer att handla om allt ifrån situationer, koncept, personer, åsikter och annat dravel som samhället bjuder på.

Tänkte börja med det jag valt att kalla "belöningsmailet".

Belöningsmailet kommer från chefen. Det kan innehålla tiill exempel en gratulation för ett väl utfört arbete i ett projekt eller ett "bra jobbat" om man kanske dragit in en affär åt bolaget.

Vad får man ut av detta? Jo ytterliggare en mail i papperskorgen. Det är allt. Ingen vill väl ha ett mail när man presterat något på arbetet? Det enda man är ute efter då är någon form av materiell belöning alternativt en ledig eftermiddag.

Ta mig fan helt jävla odugligt!

Högaktiningsfullt

Tom A. Hawk

Fotknölssågning

Hej.

Mitt namn är Sixten-Åke Gen och på denna blogg kommer jag inte sky några som helst medel att ventilera mitt missnöje mot allt och alla.

Ingen går säker när pennan är vässad. Se upp, det är stor chans att just DU kommer drabbas, jävla sopskalle.


//S-Å Gen.


Test

Test

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0